Welkom bij Motorclub

Spotlight:

Home

Mozamo Oktoberfeest

Beste Motorrijders,
Hou je van muziek, eten en dansen, kom dan zaterdag 19 oktober van 16.00 uur tot ongeveer 23.00 uur naar ons mooie clubhuis van Mozamo aan de Wezelstraat 17 te Koog aan de Zaan.

Wij hebben een spectaculair feest georganiseerd met onze twee "huisbands", The Old Spice Boys en Rosedale.
Deze bands staan garant voor alle herkenbare muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90. De bands brengen afwisselend de muziek. Ja, het is GEEN "achterrond strijkje", dus gezellig babbelen tijdens de muziek gaat niet. Het is muziek die je moet horen en de beat moet voelen.

Daarnaast wordt er rond 18.00 uur een heerlijke, rijk gevulde Indische maaltijd gebracht, verzorgd door kok Sjaak, waar wij met elkaar van gaan smullen. Daar betaal je 15 euro voor als je wilt mee eten. Dus dansen, eten, muziek luisteren en een beetje drank kan een mooie zaterdagmiddag en -avond opleveren.

Natuurlijk zullen de vuurkorven op ons parkeerterrein niet ontbreken.

Als je dit wat lijkt, geef je dan op:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met hoeveel je komt en dat je gebruik maakt van de maaltijd. De 15 euro voor de maaltijd betaal je aan de club vóór 19 oktober.

Iedereen (ook een goede vriend of vriendin die geen lid is) is van harte welkom op dit mooie feest. De inkomsten van dit feest zijn natuurlijk bedoeld om de financiële situatie van de club te verbeteren. En het clubhuis heeft ook nog flink onderhoud nodig.

Des te meer mensen des te meer gezelligheid, en dat is toch waar het om gaat !

Weerbericht

Kalender

Logo Mozamo