Welkom bij Motorclub

Spotlight:

Home

Mozamo Zeelandrit 27 mei 2018

Beste Mozamo leden, beste Motorvrienden,

Het kan nog net.
Voordat de flinke ritten in juni beginnen, kun je nog even een dagje oefenen.

Zondag 27 mei gaan we een dag rijden naar en door Zeeland.
Omdat Zeeland voor ons toch een stukkie rijden is, doen we het eerste stuk over de snelweg. Voor Bergen op Zoom gaan wij van de snelweg af en nog een eindje over de provinciale weg tot we aankomen in Biezelinge waar we een bak koffie kunnen doen in restaurant De Caisson en eventueel nog kunnen tanken.
Ga er dus vanuit dat we eerst 1 uur en 3 kwartier doorrijden.
In het Zeeuwse aangekomen rijden we al snel over de dijken en dammen en zal het frisse zilte nat door je neusvleugels waaien. De Zeeuwse schoonheid wordt hier tentoongespreid.

De lunch doen we bij “De Pannenkoekenbakker” in Oostkapelle, waar er meer dan 100 verschillende pannenkoeken geserveerd worden.
Hier kunnen we een overheerlijke speciale pannenkoek uitzoeken, door onze voorzitter Willem, getest en geproefd en zeer goed bevonden. Vooral de pannenkoek met ragout doet het bij Willem erg goed!
Als de buik weer gevuld is, hebben we genoeg energie om het tweede deel van de route aan te vangen. Dwars door Zuid-Beveland naar het eindpunt De Meerkoet in Wolphaartsdijk, waar we nog wat kunnen drinken voor we aan de terugreis beginnen.
Deze gaat over de Zeeuwse Eilanden, over de Zeelandbrug naar Schouwen-Duiveland, over de Grevelingen dam naar Goeree-Overflakkee en via het Haringvliet weer terug richting Rotjeknor. Het laatste stuk doen we weer op rap tempo via de A4 enzo.

Met ochtendkoffie en een veel te lekkere kwaliteit pannenkoek als lunch, komen de kosten per persoon op €17,50.
Vanaf 8:00 uur koffie + route laden.
Vanaf 8:30 uur gaan we rijden!


Geef even bericht als je meerijdt!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weerbericht

Kalender

Logo Mozamo