Welkom bij Motorclub

Spotlight:

Home

Eindejaarsrit 2022

Beste motortoerders,

Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor het volgende.

Voor zondag 2 oktober hebben de besturen van MC Mozamo en de ZMV weer een gezamenlijke eindejaarstoer 2022 gemaakt. EN, na afloop kunnen wij weer met elkaar genieten van de BBQ bij het clubhuis van MC Mozamo, Wezelstraat 17 Koog aan de Zaan.

De aanrijroute van de eindejaarstoer gaat eerst ongeveer 45 minuten vanaf het clubhuis Mozamo over de snelweg A1. Om vervolgens bij Barneveld te starten met de route binnendoor. Je komt na ongeveer 1 uur rijden binnendoor uit bij de Pyramide van Austerlitz waar je in het restaurant koffie en zo kunt kopen, als je dat wilt natuurlijk. Als het bezoekerscentrum geopend is, dan kun je vanaf 11.00 uur voor 3,50 euro de Pyramide bezoeken tot het hoogste punt met fantastisch uitzicht.

De route van ongeveer 180 km gaat kris-kras door de Gelderse Vallei. De Gelderse Vallei is een streek gelegen in Midden-Nederland. Het gebied ligt ruwweg tussen de Utrechtse Heuvelrug in het westen, een stukje Nederrijn in het zuiden, de Veluwe in het oosten en de Randmeren in het noorden. Het einde van de route komt vlak bij Amersfoort uit om vervolgens weer over de A1 naar het clubhuis te rijden. Vanaf daar kun je dan in ongeveer 35 minuten weer in het clubhuis zijn voor de BBQ.

Om 09.00 uur ben je welkom in het clubhuis voor de koffie en wat lekkers. Als je rond 10.00 uur start met de route vanaf het clubhuis, dan kun je met gemak en bezoek van de Pyramide, rond 17.00 uur weer terug zijn voor de BBQ.

De BBQ wordt rond 17.00 uur warm gemaakt zodat rond 17.30 uur het vlees er op kan. Natuurlijk zijn er groene vitamines, patat en vetrijke sauzen om er weer een gezonde voedzame maaltijd van te maken. Ook is er voldoende "spoelmiddel" voor de keel, met en zonder .....

Voor de BBQ dien je wel 15 euro per persoon te betalen, dat kan contant ter plekke (pinnen kan niet) of je kan het overmaken.

Als je alleen mee wilt rijden of misschien alleen wilt BBQ'en (tip van

ons: beiden mag natuurlijk ook), reageer dan even op deze mail. Dan krijg je de route voor 2 oktober toegestuurd en weten wij ook meteen hoeveel kolen voor de BBQ en vlees voor de mondjes moet worden ingekocht.

 

Wij hopen op een mooie toerdag met lekker weer en dat de BBQ zoals gewoonlijk weer goed mag smaken.

 

Met vriendelijke groet,
MC Mozamo en ZMV bestuur

Weerbericht

Kalender

Logo Mozamo