Aanstaande zondag, 8 oktober, is het al weer zover, de eindejaarsrit is aan de beurt om verreden te worden.

Zoals elk jaar, nu ook weer onze Eindejaarstoer samen met de Zaanse Motorvrienden gemaakt om het motorseizoen met elkaar af te kunnen sluiten. De weersvoorspelling voor Noordholland voor zondag ziet er goed uit, weinig wind, geen regen en een heerlijke temperatuur om op de motor te rijden. Dus waarom zou je niet gaan rijden......:-)

De start is om 09.00 uur in het clubhuis van Mozamo, Wezelstraat 17 te Koog aan de Zaan, waar de koffie dan voor je klaar staat. Als je mee gaat rijden, geef je dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op, de route wordt dan naar je toe gemaild. Ook is dat nodig om te weten hoeveel rijders er gaan komen.

Alvast dank daarvoor.

Even in vogelvlucht…

De eindejaarsroute is 225 km lang en gaat dit jaar door Noordholland.

Vanaf het clubhuis van Mozamo door de Wijdewormer naar de Beemsterringvaart. De Beemsterringvaart is de dijk tussen de Beemsterpolder en de Schermerpolder met mooie vergezichten. Via o.a.

Verlaat en Waarland kom je uit bij Schoorldam en het Noordhollands Kanaal en daarna ga je over de West-Friese zeedijk om Schagen heen. Dat is geografisch het hoogste punt van de route waarna je weer binnendoor teruggaat richting het eindpunt, bij Purmerend de oprit van de A7.

Wij hopen dat jullie weer een mooie toerdag op de motor zullen hebben.

Veel rijplezier, als je gaat rijden.